Offentlig sektor

Att leverera mattor till offentlig sektor ställer stora krav på leverantören. Ambitionen är att varje skattekrona ska ge bästa möjliga effekt. Ullmans Mattor vill bidra till långsiktig affärsnytta och verkar för transparens och effektivitet i affärsrelationen. Vi har också förståelse för att offentlig sektor ställer höga krav på sina leverantörer.

Läs mer om vår miljöpolicy och våra krav på underleverantörer avseende etiskt, socialt och miljömässigt ansvarstagande här.

Mattor på kontor och i offentliga utrymmen är inte bara en inredningsdetalj. Väl valda mattor bidrar till en bättre arbetsmiljö och är dessutom ekonomiskt och miljömässigt fördelaktigt jämfört med andra golvmaterial. Vi levererar och lägger in alla sorters mattor:

  • Gångmattor
  • Trapphusmattor
  • Konferensmattor
  • Avtorkningsmattor / Skrapmattor
  • Entrémattor

Vi har även mattskydd att använda under kontorsstolar, ljuddämpande mattor för korridorer, ergonomi-mattor för stående arbete, mattor för receptioner och allmänna utrymmen. Allt fler arbetsgivare väljer att lägga en slitstark heltäckningsmatta i kontorslandskapen för att uppnå kombinationen av ljuddämpning och ombonad miljö. Hos oss finner ni närmare tusen olika kvalitéer och färger i heltäckningsmattor, i både natur- och konstmaterial. Vi kan också special-designa mattor efter önskemål.

Referenser 

Här nedan ser du ett exempel på alla de uppdrag vi arbetat med.

Flöjtblåsaren

Kund: Förskolan Flöjtblåsaren
Plats: Vasastan, Stockholm
Uppdrag: Trappmatta